GRBIĆ SE NADA MEDALJI: Čekaju nas još tri finala

Sport

29.08.2017

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije na najbolji mogući način su odradili prvu fazu Evropskog prvenstva u Poljskoj sa tri pobede iz isto toliko mečeva u grupi A protiv domaće selekcije, Estonije i Finske. Naše nade sada očekuju završne borbe za medalju, a prva prepreka u četvrtfinalu biće im Bugari, ili ponovo Finci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski odbojkaši zaređali s pobedama, ali još nije kraj

- Imaćemo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za četvrtfinale. Odradićemo dva treninga da se spremimo za protivnike, Bugare ili Fince. Mislim da su Bugari kvalitetniji sastav i da imaju veće šanse za plasman u četvrtfinale - izjavio je selektor Srbije Nikola Grbić. 

Selektor, međutim, poziva na maksimalan oprez i zalaganje.

- Oba tima, međutim imaju kvalitet i sa bilo kim da se sastatnemo u borbi za polufinale, bićemo maksimalno koncentrisani. Očekuje nas, ako Bog da, još tri meča na prvenstvu, tako da nema mesta kalkulisanju i odmaranju i ko god bude s preke strane mreže, mi ćemo morati da odigramo najbolje - decidiran je bio Grbić.

Jedan od zapaženijih u našim redovima, Nemanja Petrić, izjavio je da očekuje da ekipa dodatno podigne formu u eliminacionoj fazi prvenstva.

- Ono čime sam ja posebno zadovoljan je naša igra, koja dobija sve bolju formu, imamo sistem, igramo strpljivo i smireno. Mislim da nam to otvara neke veće ambicije. Sada slede nokaut utakmice, koje su najzanimljivije, važne, imaju posebnu draž i jedva čekamo da počnu - izjavio je startni primač naše selekcije Nemanja Petrić.

Srbija će četvrtfinalni meč na EP igrati u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading