Gledanost regionalne rukometne lige će porasti drastično

Autor:

Sport

19.04.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni komitet rukometne Seha lige odlučio je da u predstojećoj sezoni u tom regionalnom takmičenju učestvuje i kineski klub Peking

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Predsednik Seha lige Mihajlo Mihajlovski je rekao da će liga biti proširena sa deset na 12 timova i da su u upravi tog takmičenja uvek stremili jačem sportskom marketinškom aspektu lige i da su sigurni da će ulazak kineskog tima biti koristan za rukomet u regionu i globalno.  

- Deveta sezona Seha lige doneće mogo noviteta, a jedan od njih će biti kineski tim. Ulazak kineskog tima će označiti novu rukometnu eru u regionu i u Seha ligi. Naš cilj je da razvijamo regionalni rukomet i da unosimo nešto novo, revolucionarno u regionu - rekao je Mihajlovski za sajt Seha lige.

Za sada nije potvrđeno gde će kineski rukometni klub igrati svoje utakmice, da li u Kini ili na evropskom tlu, a portal gol.mk piše da če najverovatnije sedište Pekinga biti u Zagrebu.

Severna Makedonija će i u narednoj sezoni imati dva predstavnika u regionalnom rukometnom takmičenju - Vardar i drugoplasiranu ekipu u plej-ofu makedonske lige, najverovatnije bitoljski Rabotnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading