Zašto će Borković usporiti? Na Uskrs počinje šampionat

Autor:

Sport

17.04.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona je pred srpskim automobilistom Dušanom Borkovićem, koji je izneo svoje impresije, i koje su najvažnije promene koje su mu se desile.

Ali za mene je to možda i bolje, bio sam lud, sad postoji šansa da budem bolji.

- Prva staza je Hungaroring, od novih trka nisam vozio samo Hofenhajm. Monca je poslednja trka, a tu smo bili najlošiji prošle godine. Vozim za isti tim, ali imam nove timske kolege. Vozim Hjundai.

- Kad se dosta testira sve je super, ali na trci je drugačije i ne bude sve kao na testu, videćemo kako će biti. Jaka je konkurencija, došlo je i ljudi iz svetskog šampionata. Drugačiji je sistem bodovanja, sad je svaki bod još važniji, pa treba biti pametan i završavati trke.

- Ja sam proše godine pogrešio, obrisali su mi bodove zbog incidenta i izgubio sam titulu. Ja sam pogrešio, ali boriću se i ove godine iako će biti teže jer sam ja na vozačkom vrhuncu, a ima puno mladih koji dolaze i koji puno testiraju.

Na kraju, hvala svim sponzorima i državi Srbiji na pomoći i svim mojim  navijačima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading