Peruničić pobesneo zbog Zvezde i Budućnosti: Doživeli smo TEŽAK udarac kao sport!

Autor:

Sport

10.04.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić nezadovoljan je preseljenjem utakmice sa Hrvatima (četvrtak, 18.00) iz "Pionira" u "Arenu".

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Peruničić

Sve je poremetila finalna utakmica ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, koja je dobila prednost u odnosu na rukometni duel Srba i Hrvata. 

Zbog treninga Podgoričana, nacionalna rukometna selekcija morala je da se premesti u veću dvoranu. Zbog toga je Peruničić bio besan. Jasno je i zašto, jer atmosfera u krcatom "Pioniru" ne može da se poredi sa polupraznom "Arenom".

- Iznosim lični stav. Doživeli težak udarac kao sport. Kao i svaki put razgovarao sam sa momcima i trudićemo se da iz svega izvučemo samo pozitivne stvari - razočaran je Peruničić.

Kapiten Srbije Nemanja Ilić veruje u pobedu protiv komšija.

- Hrvatska je favorit, ali igramo kod kuće i učinićemo sve da pobedimo. Treba nam podrška navijača. Naša prednost je mladost i domaći teren – reklo je rukometaš Barselone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading