Ivana Španović poslala jaku poruku deci: Lepe reči posvećene Novaku

Autor:

Sport

05.04.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 150 osnovaca uzrasta od šest do 10 godina učestovalo je na manifestaciji "Odluči se za sport - veruj šampionu u sebi", koju je u susret šestom Međunarodnom danu sporta organizovala Fondacija Novak Ðoković u saradnji sa Atletskim savezom Srbije i Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda. Specijalni gost bila je Ivana Španović

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Tema ovogodišnjeg druženja posvećena je važnosti bavljenja sportom, a manifestaciju u Atletskoj dvorani otvorila je upravo najbolja srpska atletičarka.

- Stojim ovde kao šampion ispred vas i želim vam da i vi jednog dana budete šampioni, da ostanete u sportu, da nađete sport za vas , da kao i ja nauičite sve ono što možete kasnije da primenite u životu. Uvek sledite svoje snove i uživajte u današnjem danu - rekla je Španović na otvaranju mainfestacije u Atletskoj dvorani na Banjici.

Ivana je otkrila i kako je upoznala Novaka.

- To je baš davno bilo, mislim da su bile Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine, i tada 11 godina ranije sam bila impresionirana, kao i sada kad god ga vidim i kada razgovaramo. On je neko od koga može mnogo da se nauči, ne samo o sportu, već o svim aspektima života. Apsolutno sve što sam naučila u sportu primenjujem i u životu. Novak je inspiracija mnogima i tako će zauvek ostati. Drago mi je da imamo dobar odnos i da u nekim stvarima zajedno radimo - poručila je Ivana.

Ona je dodala da nije imala priliku da uživo gleda Đokovića na turnirima.

- Dobili smo priliku da budemo na teniskim turnirima, ali nije nam se poklapalo jer i ja imam takmičenja i pripreme u periodu kada smo imali pozive da ga gledamo na nekim tunirima. Volela bih da ga gledam uživo na nekom velikom takmičenju. Poslednje kada smo ga Goran Obradović i ja gledali bilo je na Olimpijskim igrama - zaključila je naša atletičarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading