Sportski savez Srbije sa Štefanekom posetio opštinu Krupanj!

Autor:

Sport

25.03.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Sportskog saveza Srbije posetila je opštinu Krupanj i Sportski savez opštine Krupanj.

RepublikaFoto: Promo foto

Proslavljeni rvač i olimpijski šampion Davor Štefanek, danas u ulozi predsednika Sportskog saveza Srbije i sa generalnim sekretarom SSS Goranom Marinkovićem, upoznao se sa funcionisanjem  sporta u opštini Krupanj.

RepublikaFoto: Promo foto

Izneo je sve pohvale na rad lokalne samouprave i Sportskog saveza opštine Krupanj, kada su u pitanju projekti iz oblasti sporta i poštovanje zakonskih procedura. Nije krio oduševljenje podatkom da se u opštini Krupanj aktivno bavi sportom više od 1000 sportista. U razgovoru sa predsednikom opštine Ivanom Isailovićem i predsednikom SSO Krupanj Željkom Petkovićem i generalnim sekretarom Zoranom Antonićem predočeno je koji  sve sportovi funkcionišu i kakvi se rezultati ostvaruju.

RepublikaFoto: Promo foto

Nakon razgovora u opštini delegacija je obišla sportsku infrastrukturu, otvorene sportke terene kod bazena, a bilo je i razgovora oko dobijanja veštačke trave i postavljanje iste na igralištu kod sportske hale. A sport na delu se mogao videti u sportskoj hali u kojojje u toku bio turnir u malom fudbalu za đake osnovne škole. Učenicima je bilo posebno drago što mogu da se upoznaju i druže sa Štefanekom.

RepublikaFoto: Promo foto

Za uspomenu ostalo je mnogo slika i reči predsednika SSS da deca treba da se bave sportom i da se nada da će iz ove opštine stasati neki budući šampioni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading