Hamilton: Fetel ne želi da budemo u istom timu

Autor:

Sport

24.08.2017

19:59 >> 19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da rival iz Ferarija Sebastijan Fetel ne želi da njih dvojica budu klupske kolege u šampionatu Formule 1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hamilton i Fetel se ne podnose?

Fetelov ugovor sa Ferarijem ističe na kraju sezone i još ga nije produžio, a Mercedes još nije potvrdio da li će Valteri Botas i sledeće sezone voziti za tu ekipu.

- Mislim da je malo verovatno da će Seb biti ovde (u Mercedesu). Mislim da on ne želi da budemo klupske kolege - rekao je Hamilton.

Hamilton je u prošlosti u više navrata rekao da ne želi povlašćeni status u ekipi nad klupskm kolegom i naglasio da ima isti tretman kao i Botas.

- Uvek ću da se takmičim, bez obzira ko mi je klupski kolega. U ekipi vlada jedinstvo, a poslednja trka pokazala je koliko je dobar naš tim. Sa Valterijem sve ide lepo i mislim da nijedan čelnik niti pojedinac u ekipi nije nezadovoljan trenutnom situacijom i teško mi je da poverujem da će to da se promeni. Znam da Seb ne želi da bude sa mnom u ekipi. On ne bi bio u poziciji u kojoj je u Ferariju, u smislu kako se radi u ekipi - naveo je britanski vozač.

Ferari je potvrdio da će i naredne godine Kimi Raikonen voziti za ekipu, ali nije ništa saopšteno za Fetela.

 - U drugom delu sezone idem 'na krv'. Tu sam da bih pobedio. Moja posvećenost ekipi je jača nego ikada - rekao je Hamilton.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading