Higl: Opadala mi je kosa - Smršala sam 20 kilograma

Autor:

Sport

20.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša šampionka sveta u plivanju Nađa Higl, koja je nedavno objavila potresnu priču o problemima sa zdravljem, sada o bolesti priča potpuno otvoreno. Higlova se nakon osvojenog zlata na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. godine suočila sa velikim problemima.

RepublikaFoto: facebook.com/Nadja Higl Boharevic
Nađa Higl

Dijagnostikovan joj je ulcerozni kolitis (upala debelog creva), a zatim i postporođajna depresija.

- U osmom mesecu druge trudnoće dobila sam napad pankreasa i onda su me hitno odveli u Višegradsku, gde su doktori konstatovali da imam pankreatitis i tamo su me lečili, odnosno pokušali da me dovedu u stanje mirovanja kako bih iznela drugu trudnoću. Međutim, nakon drugog napada morali su hitno da obave carski rez. Kada se bebac rodio, počeli su drugi problemi - rekla je Higlova gostujući na TV Prva i dodala:

- Terapija mi je jako teško padala jer je počela i kosa da mi opada, bila sam umorna, nisam mogla da stanem na noge, a imam dve bebe pored sebe. A sada, kako godine odmiču i kako se ja bolje osećam, simptomi te terapije su ublaženi. Samo sam na dan terapije malo malaksala, ali već sledećeg se osećam mnogo bolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading