KIK-BOKS SPEKTAKL: Neprikosnoveni K-1 šampion Semi Šilt u Beogradu!

Autor:

Sport

15.03.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda svetskog kik boksa i neprikosnoveni K-1 šampion Semi Šilt boraviće u Beogradu, kao specijalni gost Kik boks saveza Srbije na WAKO evropskom kupu u kik boksu "Serbia Open" koji se održava u hali sportova "Ranko Žeravica" 16. i 17. marta ove godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Semi Šilt

Po prvi put u istoriji WAKO-a će jedan  veliki šampion biti promoter evropskog kupa.

Kik boks savez Srbije postavlja nove standarde u popularizaciji kik boks sporta i WAKO federacije, jedine svetske kik boks federacije priznate od strane Međunarodnog Olimpijskog Komiteta.  Najbolji borac turnira "Serbia Open"  imaće privilegiju da primi pehar i nagradu upravo iz ruku Semi Šilta.

Učešće na turniru je prijavilo više od 300 takmičara iz 15 zemalja Evrope i sveta, kao i iz srpskih klubova.

Semi Šilt, Glory šampion u teškoj i superteškoj kategoriji, četvorostruki osvajač K-1 World Gran Pri-ja, gigant ne samo po svojoj fizičkoj konstituciji već i po srcu, održaće u okviru Evropskog Kupa i K-1 seminar gde će svi zainteresovani moći da tri sata vežbaju i uče od ovog Holanđanina.  

RepublikaFoto: Promo foto

Seminar Semi Šilta počinje u nedelju  17.3. u 9,00h i traje do 12,00h, posle čega će lično potpisivati i deliti sertifikate o učešću.

Takmičenje traje dva dana: eliminacione borbe u subotu od 11-20,00h  a finalna u nedelju od 13-18,00h.

Posebna poslastica za sve ljubitelje kik boks sporta biće GALA veče u nedelju od 20:00 na kome će svoje umeće prezentovati najbolji svetski borci u 10 finalnih borbi uz prenos na TV O2.

Foto: Promo foto

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading