Hamilton spreman da juri Ferari

Autor:

Sport

14.03.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da njegova ekipa Mercedes na startu sezone zaostaje za glavnim konkurentom ekipom Ferarija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

- Čeka nas mnogo posla - rekao je Britanac na početku konferencije za medije pred početak sezone, a potom prokomentarisao to što je njihov konkurent Ferari imao bolje rezultate na predsezonskom testiranju.

- Mi još ne znamo kolika je razlika između nas i ostalih ekipa. Međutim rezultati iz testiranja govore da ćemo morati dosta da radimo da bismo se borili sa ostalima.

Njegov kolega iz ekipe Valteri Botas rekao je da je ekipa dosta naučila iz testiranja.

- Mislim da smo već napredovali i uveren sam da ćemo biti u boljoj formi. Možemo samo da pogađamo gde ćemo biti, ali jurimo Ferari i videćemo gde smo.

Za Ferari će voziti Sebastijan Fetel i Šarl Leker. Nemački vozač smatra da svi imaju podjenake startne pozicije.

- U ovom trenutku svi smo lovci i svi smo lovine. Nadam se da će nas posle ove trke svi loviti. Prošlogodišnja zimska testiranja nisu dobro prošla. Ove godine smo bili bolje pripremljeni, naši bolidi su dobri. Pokušaćemo da imamo dobar i miran vikend. Uvek je lepo početi sezonu dobrim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading