Sramno: Hrvati bi da se operu za napad u Splitu, pa optužuju Srbe!

Autor: Agencije/Republika

Sport

10.03.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vaterpolo saveza Hrvatske Perica Bukić izjavio je da na ovim prostorima postoji animozitet između određenih sredina što se posebno manifestuje u sportu i dodao da i Beograd ima problem sa "pogrešnom trenerkom".

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Jurič
Neposredno posle napada na vaterpoliste Crvene zvezde

Bukić ističe da su svi osudili nedavni napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i da će sa predstavnicima srpskog saveza uoči utakmice dve selekcije u Sisku, u utorak, razgovarati o nastavku regionalne lige.

- Taj animozitet između određenih sredina postoji, a još me više žalosti kad se to događa i unutar Hrvatske, između Dubrovnika, Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke. Sport treba biti fešta, veselje, a ne prilika za 50 huligana s jedne i njih 50 s druge strane druge strane za sudar na nekoj benzinskoj pumpi. To treba svesti u okvire da se takvi događaji izbegavaju i onemogućavaju. Što se tiče ovoga u Splitu, mi smo svi ekspresno osudili taj incident, a i oni je trebalo da budu malo oprezniji, ne baš hodati u trenerkama Zvezde po Splitu. Pa imaju oni i problema u Beogradu kad sa "krivom" trenerkom - zalutaš. Znamo za taj odnos Hrvatske i Srbije u odnosu na istoriju, rat, tu treba biti oprezan i pametan. Šta će biti dalje? Uoči utakmice između Hrvatske i Srbije u Sisku imaćemo sastanak i videćemo šta će odlučiti, dali smo im dovoljno vremena, oko mesec dana da donesu odluku- izjavio je Bukić za hrvatski portal "100posto".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading