Bokserska reprezentacija Srbije otputovala na EP do 22 godine u Rusiji!

Autor:

Sport

06.03.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije je otputovala na Evropsko prvenstvo do 22 godine, koje će se održati od 7. do 18. marta 2019. godine u Vladikavkazu, u Rusiji. Ovo takmičenje se održava u organizaciji Evropske bokserske konfederacije (EUBC) i okuplja najbolje boksere uzrasta do 22 godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Mladi bokseri Srbije spremni za EP

Reprezentaciju Srbije koja je krenula put Vladikavkaza čine takmičari: Dušan Janjić (52kg), Veljko Gligorić (56 kg), Dejan Dašić (69 kg), Aleksa Marković (75kg), Nikola Stevanović (81 kg) i Marko Docić (91kg).

Reprezentaciju Srbije predvode selektor Miodrag Perunović i Dušan Mileusnić, trener selekcije. Sa reprezentacijom Srbije je krenuo i sudija Aleksandar Vučićević, koji će suditi mečeve Evropskog prvenstva i koji je jedini predstavnik naše zemlje u sudijskoj organizaciji na ovom događaju. 

- Srbija ima mlad i perspektivan tim, sa dobrim i kontinuiranim radom i rezultati će biti vidljivi. Na evropskom šampionatu učestvuju najbolji takmičari, očekujem da naši momci daju svoj maksimum i da na najbolji način reprezentuju svoju zemlju - istakao je selektor Perunović prilikom polaska. 

RepublikaFoto: Promo foto
Veljko Gligorić

Srbiju će takođe na Evropskom prvenstvu predstavljati i Dragoljub Radović, kao tehnički delegat, a prve borbe počinju 8. marta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading