Jednoglasno odlučeno ko će biti generalni sekretar SSB

Autor:

Sport

05.03.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog predsednika Sportskog saveza Beograda, Dragana Tomaševića, članovi Skupštine su jednoglasno za novog generalnog sekretara izabrali Nikolu Penića, sportskog radnika mlađe generacije koji je već postigao odlične rezultate na mestu generalnog sekretara Atletskog saveza Beograda.

RepublikaFoto: Promofoto
Nikola Penić

je rođen 1978. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu kao i akademske studije. Diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (DIF) i Fakultetu za menadžment u sportu - Alfa univerziteta.

Tokom sportske karijere je kao atletičar bio viseštruki osvajač medalja u disciplini 800m na prvenstvima Jugoslavije u različitim kategorijama. Za juniorsku reprezentaciju Jugoslavije je 1997. godine nastupao u disciplinama 800m i 4x400m, a bio je i član štafete 4x800m koja je aktuelni rekorder Srbije u toj disciplini.

RepublikaFoto: Promofoto

Posle takmičarske karijere, ostao je u sportu i od 2003. godine do danas je imao zapažene poslovne i sportske rezultate kao sekretar Trenerske organizacije Srbije, generalni sekretar AK Crvena zvezda, direktor atletskog takmičenja na Univerzijadi u Beogradu, kao i na mestu generalnog sekretara Atletskog saveza Beograda, na kojem se nalazio u proteklih deset godina. 

- Hvala predsedniku Draganu Tomaševiću što me je predložio i delegatima koji su me izabrali. Uložiću svu energiju i poslovno iskustvo u dalji razvoj Saveza i realizaciju novih zadatka koji nam predstoje, a sve u cilju da naše članice osete veći benefit od članstva u Sportskom savezu Beograda. Nadam se da ću na novoj funkciji nastaviti sa dobrim rezultatima, kao što sam i do sada to činio kao generalni sekretar Atletskog saveza Beograda - poručio je Nikola Penić, novi generalni sekretar SSAB.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading