Retko ko ode sa zlatom iz Las Vegasa: SRPKINJA USPELA U TOME

Autor:

Sport

03.03.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je zlatnu medalju na G2 turniru, Ju Es openu u Las Vegasu u kategoriji do 49 kilograma.

RepublikaFoto: youtube.com/KNOCK OUT
Vanja Stanković

Aktuelna svetska prvakinja je u Las Vegasu osvojila 20 poena za svetsku i olimpijsku listu, a na putu do prvog mesta zabeležila je pet pobeda.

U finalu je na zlatan bod pobedila Nemicu Ajdin. Aleksandra Radmilović je u kategoriji do 57 kilograma poražena u četvrtfinalu, dok je Bogdan Bulat (do 63 kilograma) izgubio u drugom kolu.

Miroslava Aleksić (do 57 kilograma) izgubila je u prvom kolu. 


Stanković je od početka 2019. godine osvojila nekoliko medalja, a ovo je prva zlatna medalja na G2 turniru. 

- Drago mi je da sam konačno stigla do zlatne medalje i to na G2 turniru. Zadovoljna sam borbama i rezultatom, ali i osvojenim bodovima koji će me približiti samom vrhu liste. Cilj je svakako Svetsko prvenstvo i nadam se da će tada moja forma biti na vrhuncu - izjavila je Vanja Stanković, članica TK "Galeb". 

Sledeći na tatami izlaze Tijana Bogdanović (do 53 kilograma), Milica Mandić (do 73), Nađa Savković (do 62), Dmitrij Nagaev (do 58) i Damir Fejzić (do 74).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading