Emotivna poruka Rosića: Hvala ti Srbijo na svim emocijama!

Autor: b92, Republika

Sport

23.02.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski odbojkaš Nikola Rosić je srceparajućom porukom na društvenim mrežama objavio da se povlači iz nacionalnog tima.

Foto: Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

- Dragi prijatelji, 
Posle puno razmisljanja i razgovora sa mojom porodicom morao sam da donesem tesku, ako ne i najtežu odluku u životu, da napustim nacionalni tim...U reprezentaciju Srbije sam ušao sa 16 godina i ponosan sam na to što sam imao čast da odrastam i delim mnogo emocija sa saigračima, da se svakoj narednoj akciji i svakom letu radujem svestan da ću imati priliku da se borim za svoju zemlju...Kad sam počinjao nisam ni sanjao da ću braniti boje svoje zemlje u čak 212 utakmica i osvojiti toliko medalja - napisao je Rosić.

Nikola Rosić je započeo karijeru 1999. kada je nastupao u beogradskom Partizanu, potom je branio boje Budvanske Rivijere, Moersa, Fridrihšafena i Lugana, a trenutno igra za rumunski Tomis.

 Poruka se nastavlja: 

- Žao mi je što više neću imati priliku da obučem dres reprezentacije i sa drugim momcima “izgaram" na terenu kao što smo uvek i činili...Neizmernu zahvalnost dugujem mojoj porodici i prijateljima, na podršci koju su mi davali svih ovih godina , bili uz mene na svakoj utakmici, treningu...stručnom štabu i saigračima, na svim momentima koje smo proživeli zajedno...nekada nije bilo lako, ali smo znali za šta se borimo u svakom trenutku...Vama navijačima na podršci i energiji koju ste nam davali da uvek izvučemo maksimum i borimo se za mesto na podijumu...Došao je trenutak da se oprostim od nacionalnog dresa i postanem navijač broj jedan, da se nastave uspesi reprezentacije i niz osvajanja medalja...Hvala ti Srbijo na svim emocijama! - izjavio je libero našeg nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading