OKS proslavio rođendan; Maljković: Želim im puno medalja, trofeja i overenih viza za Igre u Tokiju!

Autor: Tanjug

Sport

22.02.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski komitet Srbije je obeležio 109 godina postojanja u hotelu Moskva gde se okupljenima obratio predsednik te organizacije Božidar Maljković.

RepublikaFoto: Republika.rs
Predsednik OKS Božidar Maljković

Tom prilikom predsednik OKS-a Božidar Maljković je na spomen ploču ispred hotela, u kome je osnovan Srpski olimpijski klub, položio lovorov venac posle intoniranja himne "Bože pravde".

- Malo zemalja u svetu mogu da se podiče ovako dugom tradicijom. Generacije pre nas su igradile ugled u međunarodnoj olimpiujskoj porodici, a naši olimpici su vrhunskim ostvarenjima ostavili dubok trag i doprineli popularaziciji Olimpijskih igara. Bogato nasleđe i više od veka tradicija su dodatni motiv pri svakom novom izazovu - rekao je Maljković.


On je dodao da će 2019, godina pre olimpijske, biti puna izazova, ali da veruje da će se srpski sportisti biti uspešni.


- Želim im puno medalja, trofeja i overenih viza za Igre u Tokiju - poručio je nekada trofejni košarkaški trener.

Maljković je, zajedno sa reprezentativkom Srbije u streljaštvu i prvoj iz Tima Srbije za Tokio - Zoranom Arunović, isekao "olimpijsku" tortu.
Zorana Arunović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading