ISKLJUČIO SE - Hamilton ima poruku za sve rivale!

Autor:

Sport

13.02.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton na predstavljanju novog bolida upozorio je svoje rivale da sledeće sezone planira da bude još bolji, i to posle nadmoćne 2018. godine u kojoj je peti put bio prvak.

RepublikaFoto: instagram.com/lewishamilton

Pred prvu sezonu svog novog dvogodišnjeg ugovora vrednog 80 miliona funti, sveži Hamilton kaže da je spreman da nastavi dominaciju. 

- Godina 2018. bila je sjajna, ali osećam da 2019. može da bude još bolja. Želim da ostvarim više, želim da nastavim da pomeram granice. Osećam da sam pun energije i spreman sam za napad - rekao je Hamilton, koji je prošle sezone pobedio u 11 od 21 trke. 

Tokom pauze Hamilton se nije često pojavljivao u medijima i javnosti, mada jeste bio na Superboulu. 


- Proveo sam Božić sa porodicom, vozio sam motorne sanke, bio na skijanju, čak i surfovao sa Kelijem Slejterom (profesionalni surfer), što je bio neverovatno. Potpuno sam se isključio iz trkanja na neko vreme, pokušavao sam da se koncentrišem na to da budem spreman za naporne treninge pred novu sezonu - kaže 34-godišnji Britanac i dodaje:

- Radujem se sledećem koraku u zajedničkom putovanju sa Mercedesom, da postignemo ono što niko do sada nije.

Premijerni test na programu je u ponedeljak u Barseloni, a prva zvanična trka održava se u Melburnu 17. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading