KONAČNO VEST O ŠUMAHERU: Evo gde je prebačen, uskoro se očekuje i prva slika!

Autor:

Sport

13.02.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno! Dugo nije bilo vesti o legendi Formula 1 Mihaelu Šumaheru... Sada su se konačno pojavili novi detalji i to više nego zanmljivi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

Kako je magazin "Bunte", specijalizovan za praćenje poznatih ličnosti u Nemačkoj, ekskluzivno saznao, Šumaher je svoj 50. rođendan, 3. januara, proveo na španskom ostrvu Maljorci. On je otputovao u luku D'Andratks, u svoju luksuznu vilu Jasmin, koja se nalazi na najvišoj tački ovog mesta, odakle se vidi čitavo mesto.

Šumaher i njegova porodica su napustili svoju rezidenciju u mestu Gland na Ženevskom jezeru 20. decembra i odlučili su da Mihaelu priušte odmor, gde će mu sunce i more prijati u oporavku. Uz njega je bio i pas - Kale, ljubimac njegove ćerke Đine-Marije Šumaher.

Komšije Šumahera na Maljorci, u elitnom delu naselja, gde žive samo ultra-bogati ljudi, otkrili su da je tamno plavi helikopter, privatne kompanije "Heli-Alpes", sleteo u njegovu vilu i da je u njemu bio i Šumaher.

Magazin je u svom štampanom izdanju najavio i ekskluzivne fotografije sa Maljorke.

Legendarni as je doživeo nesreću tokom skijanja i od 2014. godine niko ne zna kakvo je njegov stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading