GRBIĆ U PONEDELJAK OBJAVLJUJE SPISAK IGRAČA: Marko Ivović će biti spreman za EP?

Autor:

Sport

20.08.2017

13:33 >> 14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektoru naše muške odbojkaške reprezentacije, Nikoli Grbiću, jedino povreda Marka Ivovića predstavlja problem, ali će do ponedeljka kada se spisak očekuje, biti poznato da li će sjajni primač servisa biti član reprezentacije na Evropskom prvenstvu, koje se od 24.avgusta do 3.septembra, igra u Poljskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Glavobolje zbog Ivovića: Nikola Grbić

– Napravili smo kompromis i dali momcima mogućnost da se odmore. Ono što smo planirali za Evropsko prvenstvo smo ostvarili. Jedina nepredviđena stvar je Ivovićeva povreda. Ali, to se u sportu dešava. Iskreno se nadam da će Marko biti spreman da nam pomogne. Teško je sada reći da li će moći da nastupa od početka šampionata ili da li će uopšte biti sposoban da igra. Sačekaćemo taj poslednji pregled. Mi smo uradili sve što je bilo do nas da se pripremimo što je moguće bolje za Evropsko prvenstvo, rekao je Nikola Grbić.

Selektor Srbije je naglasio da se Srbija nalazi u teškoj grupi, ali da je cilj da se ekipa plasira direktno u četvrtfinale.

– Grupa nam je veoma teška. Sa Poljacima ćemo se boriti za prvo mesto u grupi koje vodi direktno u četvrtfinale. Takođe, i Estonija i Finska ovog leta pokazali da igraju veoma dobro. Na terenu moramo da budemo agresivni i skoncentrisani. U suprotnom mnogo toga rizikujemo, kazao je Grbić i dodao da je ambicija jedna od medalja, Mislim da imamo kvalitet da se borimo sa svima. Moramo da imamo tu ambiciju, dodao je Nikola Grbić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading