Šampion UFC: 100 od 100 bi Habib dobio Mekgregora

Autor:

Sport

11.02.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion UFC lake kategorije Rafael Dos Anžus tvrdi da bi zbog svog stila Konor Mekgregor svaki put izgubio od Habiba Nurmagomedova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Dos Anžus i Konor Mekgregor

Podsetimo, Habib Nurmagomedov je u UFC 229 savladao Konora Mekgregora u četvrtoj rundi, nateravši ga da preda borbu. 

U razgovoru za britanski "San" nekadašnji šampion lake kategorije, naveo je da je Habibova dominacija u "parteru" i taj rvački stil nešto što nikako ne odgovara borcu poput Konora Mekgregora.

- Ukoliko se budu borili 100 puta, svih 100 puta bismo videli isti ishod. Habib bi ga oborio i dobio meč, svak put. Mislim da se Megregor dobro borio u prvih nekoliko rundi, ali da jednostavno nije mogao da iznese pritisak. Kako je borba odmicala, tako je njemu bilo sve teže i zbog toga je izgubio - naveo je nekadašnji šampion. 


Mekgregor i Nurmagomedov nisu držali borbu u okviru oktagona, pošto su borbu preneli i u prve redove gledališta, pa je pomenuti dvojac za to bio sankcionisan.

Konor je dobio šestomesečnu suspenziju, a Habib devetomesečnu. San je objavio da Rafael Dos Anžus želi da se bori sa Konorom Mekgregorom, pošto je njihov prethodno dogovoreni duel otkazan zbog Rafaelove povrede - lom stopala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Dos Anžus

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading