Mozzart na sajmu u Londonu potvrdio lidersku poziciju u regionu!

Autor:

Sport

11.02.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Mozzart bila je jedini priređivač igra na sreću iz Srbije koji se ove godine predstavio na najvećem I najznačajnijem svetskom sajmu igara na sreću ICE London 2019. održanom u Londonu. Ovo je bila odlična prilika da regionalni lider u ovoj oblasti pokaže kako veoma uspešno može da parira i svetskoj konkurenciji, i još jedna potvrda da se ulaganje u mlade, visokoobrazovane kadrove i samostalni tehnološki razvoj, i te kako isplati. I ove godine, Sajam je održan u velelepnoj londonskoj sajamskoj hali EXCEL gde se, na više od 40 hiljada kvadratnih metara prostora, okupilo više od 500 najvećih kompanija iz više od 70 zemalja sa svih kontinenata kao i mnogobrojnih predstavnika državnih regulatornih tela.

RepublikaFoto: Promo foto
Sajam u Londonu

Generalna direktorka kompanije Mozzart Koviljka Lončar ističe da je sajamski nastup za Kompaniju bio veoma uspešan.

- Ugovorili smo dosta novih poslova, obavili mnogo razgovora i sastanaka, neke dosadašnje saradnje smo još više unapredili. Veliko je zadovoljstvo, ali i poslovno priznanje, biti deo tako velikog događaja kao što je bio ovaj Sajam, a činjenica da smo ravnopravni sagovornik i partner i najvećim svetskim priređivačima i kompanijama iz ove privredne grane, čini nas veoma ponosnim - rekla je Lončar.

Koliko je nastup kompanije Mozzart na sajmu u britanskoj prestonici velika stvar za srpsku privredu uopšte, potvrdili su i predstavnici Britansko-srpske privredne komore, koji su bili gosti na štandu ove kompanije. Kako su istakli, industrija igara na sreću direktno utiče na privredni razvoj zemalja u kojima posluju, u smislu broja zaposlenih koje angažuju, ali i utičući na povećanje obima proizvodnje svojih dobavljača. Ovo je još jedan dokaz, kako su naveli, da Srbija ima potencijal, vredne i obrazovane ljude kao i kompanije sa efikasnim procedurama korporativnog upravljanja, što je preduslov za uspeh na tržištu.

I ove godine podršku kompaniji Mozzart pružila je Ambasada Republike Srbije u Londonu. 

RepublikaFoto: Promo foto
Mozzart na sajmu u Londonu

Sajamski nastup kompanije Mozzart, lidera u oblasti igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi i kreatora novih idejnih i inovativnih tehnoloških rešenja, bio je u skladu sa njenom reputacijom – moderan i inovativan. Mozzart se svojim jubilarnim, desetim, nastupom predstavio simulacijom uplatnog mesta sa modernim, inovativnim elementima eksterijera i enterijera.

Na Sajmu je predstavljen i terminal za klađenje sa dva ekrana, nova platforma za klađenje na brojeve koja igračima pruža mogućnost da se klade na svoje srećne brojeve koji će biti izvučeni u 70 najpoznatijih lutrija na svetu. Pored navedenog, Mozzart je predstavio i Mozzart Lucky Super 6, rešenje koje obuhvata izvlačenje na svakih 5 minuta, Jackpotove, bonus simbole…

Učešće na Sajmu podrazumeva i prisustvo brojim stručnim skupovima i konferencijama, prvenstveno sa temom on lajn igara na sreću i primene novih tehnologija kao i temama vezanim za odgovorno priređivanje igara na sreću, posebno sa aspekta prevencije zavisnosti, zaštite maloletinika i zaštite igrača uopšte. Ono što se moglo čuti na stručnim skupovima posvećenim društvenoj odgovornosti potvrdilo je da su priređivači igara na sreću u Srbiji na pravom putu kada je u pitanju odgovorno priređivanje igara na sreću i da sa punim pravom predstavljaju lidere, ne samo u regionu, već i šire.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading