PUTIN ZVAO NOLETA DA GLEDAJU HOKEJ!

Autor:

Sport

06.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković morao je da kaže "njet" Vladimiru Putinu! Najbolji teniser sveta uživa veliko poštovanje svuda u svetu, pa tako i u bratskoj Rusiji, ali, nažalost, zbog teniskih obaveza nije mogao da bude gost na lični poziv šefa Kremlja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Predsednik Putin je zvao Novaka da zajedno gledaju hokejaški meč između Rusije i Amerike (2:3) na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. Novak je tada igrao na turniru u Dubaiju i, nažalost, nije mogao da se odazove pozivu. Moj sin je tada, kao i sada, bio previše zauzet jer ima misiju da postane najbolji teniser svih vremena - otkrio je Noletov otac Srđan.

LEPE USPOMENE

Gospodin Đoković dodao je da njega i njegovog sina vežu lepe uspomene za Rusiju. Na njegovu žalost, bio je samo jednom u bratskoj zemlji, ali najavljuje da bi se to uskoro moglo promeniti.

- Bio sam samo jednom u Rusiji, kada je Dejvis kup održan u Moskvi. Želim da odem tamo ponovo, da posetim Sankt Peterburg. Tamo imam prijatelja Genadija Timčenka, počasnog konzula Srbije u tom gradu - dodao je Novakov otac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

NE PRAŠTA KRIMINALCIMA

Pričajući o bratskoj zemlji, Đoković senior nije mogao a da se ne dotakne i one druge strane od koje nas je jedino Rusija branila - Amerike i zapada. Nole je mnogo puta govorio o detinjstvu u Srbiji tokom NATO bombardovanja, a sada je, ne birajući reči o agresiji 1999, govorio i njegov otac.

- Novak je tokom bombardovanja imao samo 12 godina i igrao je tenis na Partizanovim terenima. Ti kriminalci su hteli da naprave haos u bolnicama i zgradama u centru grada. Sve mogu da oprostim, ali ne i to da su bombardovali moju zemlju i moju porodicu. Za tu neljudskost nemam reči - naglasio je Đoković.

Novak na skijanju u Italiji

Dok ne počne pripreme za američku turneju i masterse u Indijan Velsu i Majamiju, Novak Đoković se posvetio dečačkoj ljubavi - skijanju. Nole trenutno uživa na snegu u italijanskom skijalištu Val Gardeni, gde je bio i prošle godine, a kako je najavio, narednih dana će doći i do Srbije, a nije isključeno da će da skokne do Kopaonika, na kojem je prvi put stao na skije, ali i prvi put uzeo reket u ruke.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading