Zvezda hoće da se revanšira Mađarima!

Autor:

Sport

05.02.2019

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde, drugi put u samo dve nedelje, igraju protiv Egera u Ligi šampiona, s tim da se nadaju da će u Mađarskoj imati više sreće nego u Beogradu kada su ostali bez prvog boda u takmičenju golom 16 sekundi pre kraja.

RepublikaFoto: http://sd-crvenazvezda.net
Vaterpolisti Zvezde

Crveno-beli su do sada zabeležili svih sedam poraza u A grupi, a koliko su bili blizu prekidu serije protiv Egera, čiji su članovi prvaci Evrope sa Crvenom zvezdom Strahinja Rašović i Marko Avramović, govori i to da su imali vođstvo tri minuta pre kraja, ali su poraženi 13:12.

- Ponovo igramo sa Egerom... Pokazali smo koliko smo porasli kao tim. Tesno smo izgubili u Beogradu, nadam se da ćemo imati više sreće u Egeru - rekao je trener Aleksandar Filipović, a prenosi LEN.


Golman Aleksandro Kralj veruje da bi Zvezda mogla do iznenađenja u Mađarskoj.

- Eger ima mnogo odličnih igrača, biće veliki izazov da igramo protiv takvog tima i to u gostima. Ipak, znamo da možemo da pružimo dobru partiju i spremni smo za to - navodi Kralj.
RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Zvezde

Trener Egera Norbert Dabrovski priznaje da očekuje težak zadatak.


- Srpski tim je sve jači iz meča u meč. Videli smo šta mogu u Beogradu kada smo kasnim golom slavili - zaključio je Dabrovski.

Utakmica 8. kola Lige šampiona Eger - Crvena zvezda igra se sutra od 18.30.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading