UGOVOR KARIJERE: Srbin u Barseloni!

Autor:

Sport

04.02.2019

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije, Nemanja Ilić je ostvario transfer karijere. Krilni igrač je potpisao ugovor do kraja sezone sa slavnom Barselonom. On je došao na pozajmicu iz Tuluza kako bi zamenio danskog reprezentativca Kaspera Mortensena koji je na nedavnom SP doživeo tešku povredu kolena i propustiće ostatak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Srbije

Ilić je transfer u Barselonu zaslužio sjajnim igrama za Tuluz u kojem je bio najblji strelac 72 gola na 13 prvenstvenih utakmica (5,54 po meču sa 72 odsto uspešnosti u šutu), a ukupno je bio sedmi streac francuskog šampionata sa samo dva gola manje od velikog Mikela Hansena. Na prethodnom SP je Ilić bio drugi strelac selekcije Srbije sa 25 golova na sedam utakmica.

Činjenica da nije nastupao u Ligi šampiona sa Tuluzom je bila olakšavajuća okolnost za Barsu koja će moći da ga registruje za najkvalitetnije klupsko takmičenje. Očekuje se da Ilić debituje za Barsu već u subotu na meču Lige šampiona protiv Vesprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading