Veljko se ponovo bije!

Autor:

Sport

18.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović (22) ponovo ulazi u ring. Srpski bokser obradovao je mnogobrojne navijače vešću da će uskoro ponovo imati borbu u pokušaju da ostvari šestu pobedu u isto toliko mečeva u karijeri, koja ne traje ni punih godinu dana.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović

Neporaženi borac u ring ulazi 3. februara u sportskoj hali Lagator u Loznici, gde će nastupati za istoimeni klub u meču 5. kola Bokserske lige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca. Sin poznate pevačice Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana najavio je novi meč na Instagramu, a ime protivnika saznaće naknadno.

Podsetimo, Veljko je u martu prošle godine ušao u profi bokserske vode i do sada ima pet pobeda, od čega su tri ostvarene nokautom, a dve odlukom sudija. Ovo nije prvi put da Beograđanin uskoči u rukavice BK Loznica kako bi pomogao klubu iz grada koji je sinonim plemenite veštine u našoj zemlji, budući da je i u 2. kolu nastupao za njih. Trenutno je u Bokserskoj ligi Srbije pauza zbog priprema reprezentativaca (9-30. januar), a nastavak takmičenja u kojem učestvuje šest klubova planiran je za dve sedmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading