Početničke greške ali LAVOVSKA BORBA: Poraz Srbije od Brazila

Autor:

Sport

14.01.2019

16:08 >> 16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi poraz selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu u rukometu...u trećem kolu izabranici Nenada Peruničića su poraženi od Brazila 24:22.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Lavovska borba na obe strane, u pojedinim trenucima na ivici incidenta, ali od rukometnog meča se takva borba i očekuje na Svetskom prvenstvu.

Ceo meč su "orlovi" kaskali za "kariokama", bili nadomak toga da prelome meč u svoju korist, ali nisu imali dovoljno snage i sreće da to i učine.

Prvo poluvreme, u kom su naši promašili neke otvorene šutreve, završen je 14:11 za "karaoke".

Drugi deo meča se može opisati kao trka sa vremenom, a u odlučujućim trenucima, kada je Srbija imala priliku da izjednači, pravljene su greške koje su Brazilci uspeli da materijalizuju pogotcima i rezultatskim "odlepljivanjem".

Odlučujućih dva minuta, Srbija je imala gol zaostatka ali je ostala sa igračem manje na terenu pošto je treće isključenje dobio Pušica. Greška u napadu i Brazilci su povećali prednost, i privedu meč kraju.

Najefikasniji u našoj selekciji su bili Radisavljević i Marsenić sa po pet pogodaka.

"Orlovi" ostaju sa jednim osvojenim bodom u tri susreta i zauzimaju petu poziciju na tabeli, dok Brazilci imaju dva boda i nalaze se na četvrtom mestu. Već u utorak od 18 časova Srbija igra meč protiv Koreje koja nema osvojenih bodova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading