Habib poručio Konoru: Živećeš sa ovim sramom čitavog života

Autor:

Sport

13.01.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je podigao najviše prašine u MMA svetu u 2018. godini bliži se drugoj epizodi, a šampion u kategoriji do 70 kilograma Habib Nurmagomedov oštro je odgovorio na "podbadanja" rivala Konora Mekgregora.

Habib i Konor

Nurmagomedov je slavio za UFC pojas u oktobru 2018. godine nakon što je uhvatio u ‚kragnu‘ irskog borca u četvrtoj rundi i iznudio predaju nakon dominantne partije.

Mekgregor je nedavno izjavio da nema poštovanje prema svojim rivalima Nurmagomedovu i Poliju Malinađiju nazavši ih "siromašnim k*****a" a borac iz Dagestana nije čekao dugo da mu odgovori na društvenim medijima:

Predsednik UFC Dejna Vajt naglasio je da veruje da mi revanš meč dvojice boraca mogao da se održi u 2019. godini, a njihov duel u okviru događaja UFC 229 bio je najprofitabilniji u istoriji organizacije.

Borac iz Mahačkale, koji je u karijeri zabeležio 27 pobeda u 27 profesionalnih MMA duela aktuelni je šampion u lakoj kategoriji, a Mekgregor je u 25 mečeva u MMA karijeri zabeležio 21 pobedu i 4 poraza, a u jednoj bokserskoj avanturi bio je poražen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading