POTRAGA ZA MLADIM SRPSKIM VESLAČEM: Martin Mačković nestao u subotu u Berlinu!

Autor:

Sport

14.08.2017

08:51 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u subotu Berlinu, a od tada se gubi svaki trag o njemu. Njegova sestra Ana Mačković objavila je na društvenim mrežama da se Martin od subote nikome nije javio.

 
RepublikaFoto: VSS
Martin je nestao u subotu u Berlinu

"Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. Poslednji put je viđen u Belinu.

Foto: facebook.com/anna.mackovic


Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu informaciju o njemu, neka me kontaktira", napisala je Ana Mačković.

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu. U opisu Martinovog fizičkog izgleda njegova sestra navodi da je visok oko 2 metra, ima zelene oči, tamno plavu kosu, kao i da se u vreme nestanka ponašao zbunjeno.

Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio bronzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading