Godina za pamćenje za srpsku odbojku: Tri imena se izdvajaju!

Autor: Tanjug

Sport

26.12.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković i odbojkaš Trentina Uroš Kovačević proglašeni su za najbolje u Srbiji u ovoj godini. Najbolji stručnjak u godini je selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Terzić

Bošković, koja je najbolja sportistkinja Srbije u izboru Olimpijskog komiteta, bila je najbolji igrač na putu do titule prvaka sveta u Japanu, dok je Uroš Kovačević bio klupski šampion planete i član četvrte reprezentacije sveta.

Oni zbog obaveza u klubu nisu mogli da prisustvuju svečanosti OŠ u hotelu Kraun plaza, ali su se putem video linka zahvalili na priznanjima.

- Hvala na lepoj nagradi, normalno je da dobijamo nagrade na svim stranama kada smo prvaci sveta. Sigurno je da su nagrade kod kuće najdraže- rekao je Terzić.

RepublikaFoto: Starsport

Banka Poštanska štedionioca, kao glavni sponzor OŠ, dobila je na poklon odbojkašku loptu u srpskim bojama.


- Mi smo državna banka i jasno je da nas obavezuje da pomažemo u Srbiji. Imali smo sreću da budemo sponzori OŠ, klubova i cele odbojke kod nas, što smo iskoristili- rekao je prvi čovek Izvršnog odbora Poštanske štedionioce Bojan Kekić i najavio pomoć u izgradnji Odbojkaškog centra.
RepublikaFoto: Starsport

Kekić je dodao da je posebno ponosan što je ime Poštanske štedionioce bilo na dresovima ženske selekcije Srbije u Japanu kada je osvojena titula prvaka sveta.


- U januaru potpisujemo novi ugovor sa OŠ, ali ne na godinu dana, već da budemo sponzori četiri godine- poručio je Kekić i oduševio sve prisutne.

Najbolja mlada odbojkašica Srbije je Sara Sarić, a odbojkaš Luka Tadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading