Odbojkaši Crvene zvezde preko Vojvodine do finala Kupa!

Autor:

Sport

24.12.2018

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Crvene zvezde prvi su finalisti Kupa Srbije, pošto su i u revanšu savladali Vojvodinu, ovog puta u Novom Sadu 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojka

Beogradski crveno-beli posle pobede u prvom meču 3:1 imali su za cilj da osvoje makar dva seta. Odlično su krenuli i već u prvom odradili pola posla, pošto je dobila taj set 25:23. Od tada domaćin je bio na ivici žileta, jer svaki naredni set koji bi izgubili značio bi automatski eliminaciju. Ipak, u drugom nisu dozvolili da ih pritisak savlada i bili su ubedljivi 25:17 za poravnanje rezultata.

Jasno je bilo da će treći set možda i biti odlučujući. Zvezda je rešila da u njemu reši pitanje finaliste, Vojvodina da povede i uhvati momentum za četvrti. Vodila se velika borba, ali kao i u prvom i sada je Zvezda slavila 25:23 i ostvarila cilj. Gledaoci su bili počašćeni sa još dva seta. U četvrtom je bilo 25:20 za Vojvodinu, ali Zvezda je u petom bila bolja 15:12 i na kraju zacementirala i drugom pobedom prolaz, nastavivši seriju bez poraza u kupu ove sezone.

Drugi finalista biće bolji iz meča Radnički Kragujevac - Jedinstvo Stara Pazova. U prvom meču bilo je 3:0 za Kragujevčane a revanš se u četvrtak igra u Staroj Pazovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading