Humanitarno veče za pomoć najmlađima!

Autor:

Sport

20.12.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu Кralj Petar Prvi, u restoranu Rad u subotu 22. decembra od 20 časova udruženje „Sve u slavu Božiju” i Fudbalski klub Rad organizuju humanitarno veče sa našim najboljim guslarima Boškom Vujačićem i Đorđem Tanovićem(prve gusle Srbije).

RepublikaFoto: Starsport
FK Rad

Ulaznica je 1000 dinara i novac će biti Aniti koja  je samohrana majka šestoro dece.Njan pokojni suprug Željko ,bio je vojno lice .Divan otac,muž, branilac svoje zemlje ,pravoslavni hrišćanin.Pre nešto od dva meseca se iznenada upokojio,te je majka Anita ostala sama sa šestoro dece,od kojih jedno iziskuje 24časa negu i pažnju. Mateja(15), Anastasija (13), Justin (11),Efimija(9), Nikolaj (7), Marija (4).Divna deca,blagoslovena mnogobrojnim talentima.A Anastasija boluje od celebralne paralize ,te je već 3 godine na aparatima za disanje.Ne može da govori ni hoda ,vezana je za krevet.

Ova skromna i divna žena ne traži ništa.Želja joj je da na druge ljude prenese šta znači radost rađanja! Naša je želja da joj makar malo pomognemo u nošenju njenog Кrsta.u otplati kredita,u pomoći za finansiranje medicinskog osoblja za malenu Anastasiju,u sitnim stvarima koje život znače. Mi to možemo!!!

RepublikaFoto: Promo foto
Boško Vujačić
RepublikaFoto: Promo foto
Đorđe Tanović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading