Zvezda gostuje Steaui: Svi traže maksimum!

Autor:

Sport

18.12.2018

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde sutra gostuju rumunskoj Steaui, prvi put ove sezone u Ligi šampiona posle odlaska trenera Dejana Savića.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/

Šok terapija je uspešno prebrođena jer je Savićev naslednik Aleksandar Filipović na debiju slavio u Šapcu (9:8), a sada je cilj prvi bod(ovi) u elitnom takmičenju.

- Igranje u Ligi šampiona znači da ne smemo da pružimo manje od maksimuma u svakom trenutku protiv bilo koga. Steaua je organizovan tim, što znači samo jedno, biće pravi takmičarski meč. To je veliki korak za nas, šta god da uradimo - rekao je Filipović, a prenosi LEN.


Vaterpolista Crvene zvezde Veljko Tanković kaže da je najvažnije da ekipa da sve od sebe u Bukureštu.

- Potrebno je da odigramo kao u Šapcu kako bismo potvrdili znake napretka. Ova sezona u Ligi šampiona donosi odlične utakmice, a takva je i protiv Steaue. Očekujem i dobru atmosferu - poručio je on.

Trener Steaue Josep Andrei takođe se nada prvim bodovima u Ligi šampiona.

- Biće velika borba. Ne želimo da propustimo priliku da dođemo do prvih bodova ove sezone u Ligi šampiona - rekao je Andrei.

Utakmica 5. kola A grupe LŠ između Steaue i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading