Juniori Partizana prvaci u hokeju na ledu!

Autor:

Sport

17.12.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestižni trofej 13. Internacionalnog hokejaškog turnira “Zmajček” koji tradicionalno svake godine organizuje HK Olimpija u Ljubljani, za decu do 10 godina, osvojio je HK Partizan!

RepublikaFoto: hockeyserbia.com
Hokej

U čak 9 utakmica za dva dana , Partizan je izborio osam pobeda uz samo jedan nerešen rezultat protiv zagrebačke Mladosti.

Redom su padali : Olimpija (čak dva puta) , Jesenice , Crvena zvezda , Medveščak , Apijano iz Italije , Vilah iz Austrije i na kraju ubedljivo italijanski Zolde!

Prethodno su deca Partizana , pre samo sedam dana , osvojila jos jedan jak turnir u Sloveniji - Bled , tako da su osvojenim “Zmajčekom” upotpunili dominaciju i završili mini turneju u Sloveniji .

Uprava HK Partizan je uporna u nastojanjima da ovu fenomenalnu i najperspektivniju generaciju sa kojom ozbiljno rade najbolji treneri u Srbiji , održi na okupu što duže i izvede je do samog kraja.

Rezultati:

Partizan-Olimpija 4:0

Partizan-Jesenice 6:1
Partizan-Crvena zvezda 7:0
Partizan-Apijano 5:4
Partizan-Vilah 5:3
Partizan-Medveščak 2:1
Partizan-Olimpija 8:0
Partizan-Mladost 1:1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading