STATIVE, PREČKE I SRCE ŠAMPIONA: "Delfini" srušili Hrvate posle peteraca

Autor:

Sport

12.12.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima dana kad lopta jednostavno neće u gol... Vaterpolo reprezentacija Srbija je u trećem kolu kvalifikacija za Svetsku ligu u Nišu bila bolja od selekcije Hrvatske posle peteraca. - 11:9 (7:7 u regularnom toku utakmice).

RepublikaFoto: Starsport

Atmosfera je bila sjajna, "delfini" su imali podršku tokom celog meča, ali nisu igrali kako znaju... Bio je ovo duel koji će izabranici Dejana Savića pokušati što pre da zaborave i pored boda . Pokušavali su sve kapiten Filipović i momci ali jednostavno nisu mogli da pogode mrežu. Čak 10 puta lopta je završila na okviru gola. 

Srbija se vraćala nekoliko puta u utakmicu, gubili smo sa 5:1, stigli do 5:5, ali Hrvati su ovoga puta bili mnogo bolje rapoloženi ali nisu mogli da slave. Na dve sekunde do kraja, Dušan Mandić je pogodio za konačnih 7:7. Pitanje pobednika su rešili peterci. Srbija je imala više koncentracije, a i Mitrović je odlično branio.

Koliko nas nije htelo, najbolje govori podatak da je Filipović (četiri gola) u prvoj deonici promašio čak dva peterca u regularnom toku meča, ali je bio precizan kada je bilo najvažnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading