SELEKTOR RUKOMETAŠICA - Obradović: Nismo se adaptirali

Autor:

Sport

11.12.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović kaže da se njegov tim nije prilagodio suđenju u porazu od Crne Gore (28:27) na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ljubomir Obradović

Srbija je izgubila i drugi put u drugoj fazi kontinentalnog šampionata i ostala bez šanse za polufinale i borbu za medalje.

- Bio je ovo odlučujući meč za obe selekcije. Imali smo jasnu situaciju da sa dve pobede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici - rekao je Obradović, a prenosi RS S.


Srbija sutra igra protiv domaćina Francuske od 21 sat na oproštaju od prvenstva.

- Ostaje nam utakmica sa Francuskom, biće privilegija igrati protiv šampiona sveta u punoj dvorani. Daćemo maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni - dodao je selektor.
RepublikaFoto: RSS
Katarina Krpež


Rukometašica Slađana Pop Lazić složila se sa konstatacijom selektora u vezi suđenja.

- Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Složila bih se sa selektorom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading