VATERPOLO FRKA: Grci vređali Hrvate, komšijama krivi Srbi

Autor:

Sport

07.12.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vaterpolo Ligi šampiona snage su odmerili Mladost i Olimpijakos u Atini. Crveno-beli su slavili (13:8), a Hrvati su posle meča imali niz zamerki. Naravno i ovoga puta su sve svalili na Srbe.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Posle meča otkriveno je da su Hrvati bili na udaru domaćih navijača.

- Neki domaći navijači su uvredama, pa čak i pljuvanjem igrača i trenera Mladosti pokušavali da ometaju našu ekipu u sportskoj borbi - rekao je za "Večernji list" portparol Mladosti Stipe Cigić.

Sam dnevni list dao je jedan komentar.

- Sami igrači ne vole previše da govore o tome jer ne žele da ispadne da traže alibi za zasluženi poraz na sportskom polju, tj. u bazenu Papastratio gde se okupilo više od 500 Olimpijakosovih navijača. Neki su prekardašili s nekulturnim navijanjem (koje se i ne očekuje na jednoj vaterpolo utakmici), a grčki novinari to objašnjavaju bliskim vezama navijačkih grupa Olimpijakosa i Crvene zvezde koje su navodno i formalno pobratimljene - pišu u "Večernjem listu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading