Bokser pomaže beskućnicima i mentalno obolelima!

Autor:

Sport

03.12.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski profesionalni bokser Tajson Fjuri, poznat je debelom dosijeu ispada i skandala, ali gest koji je planirao posle meča sa Dontejom Vajlderom je za svako divljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri

Naime, Fjuri je od borbe sa Vajlderom inkasirao deset miliona evra, koje planira da uplati u humanitarne svrhe.

- Bokser sam, nisam biznismen. Poslaću ček sa sedam brojki u dobrotvorne svrhe. Želim da pomognem ljudima koji ne mogu da pomognu sami sebi. Izgradiću kuće za beskućnike, jer novac ne mogu poneti sa sobom u grob. Bolje da učinim nešto dobro. Kada se vratim kući, izgradiću domove za siromašne i organizovati ustanove za odvikavanje od droge i alkohola - rekao je Fjuri, koji je u prošlosti i sam vodio borbu sa porocima.

On se potom osvrnuo i na ljude koji imaju problema sa depresijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri

- Pre dve godine sam imao velikih psihičkih problema, ali sam pokazao da se svi oni, koji imaju takve probleme, mogu izvući. Ljudi, svi vi koji se borite sa istim problemom, ovo sam napravio za vas. Ako sam ja uspeo da se izvučem iz toga, onda možete i vi. Zato, dajte sve od sebe i idemo dalje. Uz vas sam, hajde da to uradimo kao tim - zaključio je Fjuri.

Meč između Fjurija i Vajldera završen je bez pobednika, a šampionski pojas je ostao kod američkog boksera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading