JUNAK MARKO PRKOSIO TURCIMA S MAJICOM JAGODE!

Autor:

Sport

03.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jagoda, živiš! Navijač Marko Ivković mučki je ubijen 21. novembra 2014. u Istanbulu pred košarkaški meč između Galatasaraja i Crvene zvezde, ali je njegov lik u prestonici Turske ponovo osvanuo. Za to je zaslužan bokser Marko Nikolić (29), koji je u subotu u ring na megdan Kazahstancu Mihailu Krinistinu izašao u majici "Delija" sa Jagodinim likom i uz zvuke Zvezdine navijačke pesme "Dobro znaj". Srbin je ovu borbu dobio, a u razgovoru za Srpski telegraf otkriva šta ga je podstaklo da oda počast ubijenom Ivkoviću.

RepublikaFoto: Printscreen
Mihailu Krinistinu

- Godišnjica Markove smrti bila je pre desetak dana, sad sam hteo da mu odam počast jer sam Zvezdin bokser i navijač. Nisam ga lično poznavao, mnogi su mi govorili da to ne radim, da mogu da imam probleme u Istanbulu, ali nisam o tome ni razmišljao i na kraju je sve dobro prošlo. Želeo sam da to uradim jer verujem da će Ivkovićevoj porodici biti drago. Samo oni znaju kako im je otkako on nije s njima - rekao je Nikolić.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mural posvećen "Jagodi"

Kada je u pitanju sam meč, bokseru Zvezde je prijalo što je dobio Krinistina u osam rundi jer mu je to bila dobra priprema za buduća nadmetanja.

- Dva puta sam ga bacao u nokdaun. Nije bilo lako, pritom je dosta njih navijalo protiv mene, verovatno i zbog majice. Ovo je bila dobra priprema jer ću se 2. februara u Ženevi boriti protiv Enesa Zacirevića za EBU EE EU titulu - dodao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading