RUKOMETAŠICE PRED NOVIM IZAZOVOM: Biće ovo još bolje kada se opustimo!

Autor:

Sport

01.12.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek naše rukometne reprezentacije, Jovana Stojiljković, bila je više nego zadovoljna posle pobede nad Poljskom u prvom kolu šampionata Evrope u Francuskoj (33:26), a uoči meča sa Švedskom koji je na programu u nedelju od 18 sati.

RepublikaFoto: Starsport
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

- Odigrale smo sjajno drugo poluvreme, za razliku od prvog koje je bilo malo komplikovano, ali dobro. U drugom smo se opustile i ušle rasterećenije u meč. Tih 10-15 minuta na poluvremenu nam je pomoglo da se opustimo, da nađemo rešenja za nastavak. Pobedile smo, jako smo srećne", nije krila oduševljenje naša reprezentativka.

Kako priznaje, cela ekipa će biti rasterećenija u nastavku nadmetanja:

- To je istina. Prva utakmica je najteža na prvenstvu. Nama sledi meč protiv Šveđanki u kojem se nadam istom ishodu kao i protiv Poljske. Biće jako teško pošto mislim da su Šveđanke dosta kvalitetnije nego naše uvodne suparnice.

Njena saigračica u klub, Luis San, ujedno i je švedska reprezentativka:

- Nije videla kako smo igrale u prvom kolu, ali mi je čestitala na pobedi. Videćemo u nedelju kako će one otvoriti utakmicu, a kako ćemo mi. Prijateljice smo van terena, a na igralištu nema prijateljstva - zaključila je Jovana Stojiljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading