PLAKALI SMO, SMEJALI I TRESLI SE: Mandić OTKRIO! Selektor Savić je pred finalni meč u Tokiju uradio NEVEROVATNU STVAR!

Autor:

Sport

11.08.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije nastavila je svoju svetsku dominaciju. Naši delfini su na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranili zlatno odličje iz Rija.

Republika

Foto: Starsport

Emotivnije od ovoga nije moglo. 

Činilo se da se sve znalo o tom meču ali je Dušan Mandić otkrio šta se zbivali pred sam meč finala sa Grčkom. 

Naime, Mandić je otkrio da je selektor zlatnih vaterpolista Dejan Savić na nesvakidašnji način motivisao igrače pred veliki duel

Mandić je u gostovanju na TV Prva izjavio da je neposredno pred meč, održan sastanak. 

- Rekao nam je “momci kao što vidite, ovaj sastanak neće biti uobičajen”. Dao nam je svesku, gde ima uobičajeno zabeleženo sve. Rekao nam par stvari o Grčkoj i onda nam je pustio video naših supruga, dece, sa podrškom, mi smo plakali, smejali smo se, tresli smo se... Neverovatno šta mu je palo na pamet i kako je to smislio. Taj video je trajao deset minuta sa podrškama, idemo na utakmicu sa suzama u očima i posebnom željom i nekom većom motivacijom, preplavljeni smo bili divnim osećanjima - ispričao je srpski vaterpolista Dušan Mandić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading