EMOCIJE SLOMILE DEJANA SAVIĆA! Delfini zapevali oproštajnu pesmu, selektor ZAPLAKAO PA OPSOVAO: Dajte mi da se smirim! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Sport

10.08.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić zaplakao je na aerodromu "Nikola Tesla" po povratku iz Tokija, gde su Delfini odbranili zlatnu medalju.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Dejan savić plače, igrači pevaju "A sad adio"

Selektor zlatnih vaterpolista Dejan Savić zaplakao je po povratku u Beograd iz Tokija, gde je naša reprezentacija odbranila zlatnu medalju.

To je ujedno bio poslednji turnir na kojem su kapicu reprezentacije nosili Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Milan Aleksić i braća Duško i GOjko Pijetlović.

Zbog svega toga, Savić na konferenciji za medije na aerodromu "Nikola Tesla" nije mogao da zadrži emocije, pa se slomio i zaplakao pred brojniim novinarima.

Kada je dobio reč, Savić nije znao šta da kaže.

- Nemam šta da kažem, stvarno. Daćete mi malo vremena da se malo smirim, je** ga - poručio je Savić.

Na pitanje kako se osećaju svima su oči zasuzile, a mikrofon je tada uzeo Stefan Mitrović.

Vaše pitanje me uopšte ne zanima. Sve što ću da kažem je da stavim tačku na i. U tome se nalazi odgovor na vaše pitanje - rekao je i Mitrović i potom započeo stihove pesme "A sad adio":

"Jednom odleteće ptice, ulice naše ostaće bez sunca. Čovek ispratiće ženu, dugo na vetru on stajaće sam. Jednom odlazi svako, putem svog života, na rastanku samo srce kaže, ja ću se vratiti. A sad adio, a sad adio...", pevao je Mitrović praćen svojim kolegama iz reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading