OBIČAN KALKULANT I KUKAVICA?! Šokantan NAPAD na selektora USRED Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

06.08.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Hrvatske na udaru medija posle poraza u četvrtfinalu OI.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektori Srbije i Hrvatske, Dejan Savić i Ivica Tucak

Vaterpolisti Hrvatske još jednom su razočarali tamošnju javnost eliminacijom u četvrtfinalu olimpijskog turnira, a Index kao glavnog krivca apostrofira selektora "barakuda" Ivicu Tucaka.

opularni hrvatski portal ne spori stručnost Ivice Tucka, ali ne mogu da mu oproste njegove česte kalkulacije, tačnije kada se više bavio “matematikom” nego samim rezultatima u bazenu. Tako navode da je na Olimpijskim igrama u Riju da bi pobegao do “nepobedive” Srbije bar do finala dozvolio da Hrvatska izgubi od amatera iz Francuske koji jedva da znaju da plivaju. Na kraju je u finalu došlo do dvoboja sa Srbijom i poraza.

Republika

Foto: Starsport

Na udaru u domovini - Ivica Tucak

Tucak je godinu dana kasnije osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je u polufinalu bio bolji od Srbije, a u finalu od domaćina Mađarske. Tada je “barakude” do trofeja vodio sjajni Sandro Sukno. “Prva puška” Hrvatske se povukla iz reprezentacije, a “Indeks” piše da je tada krenuo sunovrat hrvatskog vaterpola.

Selektor Hrvatske je sada ponovo “optužen” da je kalkulisao u Tokiju. Navodno, namerno nije išao na pobedu protiv Španije, jer da su “barakude” slavile u četvrtfinalu bi išle na slabašne Amerikance, ali u polufinalu na Srbiju. Po mišljenju “Indeksa”, Ivica Tucak je ponovo pokušao da izbegne našu selekciju, pa se odlučio za poraz protiv Španije kako bi u četvrtfinalu igrao sa Mađarskom, a u polufinalu sa Grčkom. To mu se navodno obilo o glavu, jer su Mađari prošli dalje. Pominju se tu i čudne odluke Ivice Tucka tokom same utakmice protiv naših severnih suseda.

Podsetimo, Hrvati se još uvek bore za plasman od 5. do 8. mesta u Tokiju, a u petak su savladali Crnu Goru sa 12:10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading