IVANA NIKAD EMOTIVNIJA: Oglasila se prvi put nakon Tokija!

Autor:

Sport

05.08.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da osvoji medalju na dugo isčekivanim Olimpijskim igrama u Tokiju. Ona je na kraju je zauzela četvrto mesto i sada se prvi put oglasila posle učešća u Tokiju.

Republika

Foto: Starsport

Show must go on.

Sjajna skakačica u dalj se oglasila putem Instagrama. 

- Ova olimpijka je od svoje 31 godine života posvetila 24 godine radu na svom snu i sedam sekundi skoka u nepoznato. Tako da… Pretpostavljam da se ne radi o srećnom kraju priče, već o priči - napisala je Ivana, a potom nastavila na srpskom.

- Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede - počela je Ivana zatim i dodala:

- Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo “game changer” situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđi rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš ali jedna stvar im je zajednička – proći će. Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome sto radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato – “show must go on” – zaključila je Ivana Španović.

Podsetimo, Španovićeva je u karijeri osvajala Olimpijsku medalju. U njenoj vitrini se već nalazi bronza sa Igara u Riju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading