UŽASNA TRAGEDIJA: Juče se borio za bronzu na Olimpijskim igrama, a nedavno mu preminula 11-godišnja sestra!

Autor: Republika

Sport

05.08.2021

12:43

Hrvatski rvač Ivan Huklek koja je Zurab Datunašvili pobedio u meču za bronzu je doživeo užasnu porodičnu tragediju neposredno pred Olimpijske igre

Tanjug/AP

Borba srpskog i hrvatskog rvača

Huklek je u Sofiji u maju izborio normu za Olimpijske igre, a po povratku u Hrvatsku otkrio je javnosti da je doživeo porodičnu tragediju zbog koje je bilo upitno da li će uopšte moći da učestvuje na OI u Tokiju.

- Pre dve nedelje je moja sestrica Marta preminula, i ja sam tada rekao da ne želim da idem na Olimpijske kvalifikacije. U tom trenutku nisam imao volje za tako nešto, ali su mi moja porodica, mama, tata, supruga, moja braća rekli da moram da idem zbog nje. Na kraju sam otišao zbog Marte, ostvario normu, koju sam njoj posvetio. A sve bih ovo dao samo da je ona živa- rekao je Huklek u izjavi "Večernjem listu".

- Teško je kada roditelji izgube dete od 11 godina, i kada brat izgubi sestru. Bio je to veliki šojk za mene, a ja je trebalo da budem uteha. Kada sam se čuo sa porodicom pošto sam osvojio normu za Olimpijske igre, svi su plakali. Ovo je bio prvi put da su se nečemu razveselili- dodao je Hiklek.

 

Komentari (0)

Loading