NEĆE BITI IZNENAĐENJA SA ŠPANCIMA: Delfini blistaju nakon RUINIRANJA Italijana!

Autor:

Sport

04.08.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije rutinski je danas savladala svetskog šampiona Itaju (10:6) u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

Republika

Foto: Starsport

Sve je spremno za osvetu.

Kapiten Delfina Filip Filipović rekao je nakon pobede da je selekcija bila spremna da na najbolji način odigra četvrtfinale Olimpijskih igara, bez obzira na ime protivnika.

- Prvo da čestitam našim damama, odbojkašicama i košarkašicama. Svaka im čast. Nije ovo bio dan Italijana. Pobedili smo i čestitam ekipi. Bilo je nekih sumnji u nas. Ali znamo zbog čega smo trenirali, zbog čega smo došli i spremili se da odigramo četvrtfinale na najbolji način bez obzira ko nam je protivnik. Ne čekaju sada Španci nas, mi čekamo njih, dosta toga se skupilo. Vreme je - rekao je Filipović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Golman selekscije Srbije Branislav Mitrović, istakao je da je najvažnije bilo da reprezentacija odigra dobro u odbrani.

- Jeste Italija svetski prvak ali je to manje bitno od kvaliteta naše igre. Sada se okrećemo polufinalu, Španija je ozbiljna ekipa i biće potrebna još bolja partija da se prođe - istakao je Mitrović, koji je danas imao više od 20 odbrana.

Ono što je najbitnije istakao je Nikola Dedović, zaboravljenja je utakmica sa Italijom, i sada je na redu meč sa Španijom.

- Igrali smo nedavno na turniru, igrali smo i ovde. Neće biti iznenađenja, daćemo sve od sebe - zaključio je Dedović.

Meč polufinala Srbija - Španija na programu je u petak od 12.50.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading