HRVATA BAŠ ZABOLELA SRPSKA MEDALJA: Datunašvili je ljigav borac!

Autor: Republika

Sport

04.08.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski rvač Ivan Huklek priznao je poraz od Zuraba Datunašvilija, koji je Srbiji doneo bronzanu medalju u rvanju grčko-rimskim stilom, ali je našeg borca nazvao ljigavim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Datunašvili razbio Hukleka

 

Posle borbe je "hrvatski Hulk", kako ga u domovini zovu, morao da prizna poraz i da je Datunašvili bio bolji.

- Presudio je moj loš ulazak u borbu. Izgubio sam naivno bodove iz akcije koja mi je bila poznata i koju je on čekao i dočekao. Mislio sam da imam šansu, a na kraju me je iznenadio, napravio bodove u parteru i to više nisam mogao da stignem - izjavio je Huklek.

Hrvat je u drugoj rundi dobio poen zbog pasivnosti Datunašvilija, ali potom iz partera nije uspeo da izvuče više bodova.

- Bila je taktika da zavučem ruku i pokušam da ostvarim bodove u parteru. Pokušao sam, ali jednostavno se protivnik dosta dobro zatvorio i nisam uspeo. On je, da tako kažem, ljigav borac i puno iskusniji od mene, kažnjava svaku pogrešku protivnika, a ja sam je, nažalost, brzo napravio. Naravno da sam tužan, ali idemo dalje - zaključio je Huklek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading