ZASTAĆE VAM KNEDLA U GRLU: Prlainović EMOTIVAN posle plasmana u polufinale OI!

Autor:

Sport

04.08.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije su odigrali sjajan meč protiv selekcije Italije i plasirali se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, a Andrija Prlainović je imao emotivnu poruku za navijače.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrija Prlainović

- Dočekali smo četvrtfinale u dobrom raspoloženju, bio sam optimista i uveren da ćemo pobediti. Ovo nam je najbolja utakmica u poslednje tri godine-  izjavio je srpski vaterpolista Andrija Prlainović posle pobede protiv Italije (10:6) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju.

A potom podsetio, da posle Igara u Tokiju sledi smena generacija.


- Srećan sam što ćemo naše reprezentativne karijere završiti u borbi za medalje. Kako god da bude, to je najmanje što smo zaslužili- rekao je Prlainović.

Foto: Tanjug/AP

 

On je dodao da veruje da ekipa može još bolje u polufinalu protiv Španije.


- Najviše su pokazali ovde, uopšte u poslednje tri godine. U kontinuitetu dobro igraju, pravi su tim, najteže je igrati protiv njih. Međutim, mislim da smo i mi dostigli dobru formu i da smo spremni da odigramo odličnu utakmicu u polufinalu- istakao je Prlainović.

Duško Pijetlović je ocenio da je ekipa opet pokazala kontinuitet i odigrala veoma dobro.

- U drugom delu smo malo i "usporili", nismo hteli previše da rizikujemo i zato rezultat nije ubedljiv.

On je dodao da će "ključ" u polufinalu protiv Španije biti odbrana.

- Zasluženo su tu gde jesu, gubili smo od njih u poslednje tri godine, minimalno ili igrali nerešeno. Dobili su nas i ovde na početku, ali mi se nadamo da će sada naša odbrana biti prava, da ćemo biti skoncentrisani i sve završiti kako treba- poručio je Pijetlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading