(VIDEO) POTPUNO NEOČEKIVAN GEST LEGENDARNOG TOPIĆA : Španovićeva ga podsetila na NAJVEĆE RAZOČARENJE, pa ODUŠEVIO SRBIJU u programu uživo!

Autor:

Sport

03.08.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestostruki učesnik Olimpijskih igara Dragutin Topić je na sjajan način pružio podršku najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović nakon što je ostala bez medalje u Tokiju, a osećaj kada veliki uspeh izmiče iz ruku mu je dobro poznat!

Republika

Foto: Starsport

Dragutin Topić

Ivana Španović je silno želela da se vrati sa najsjajnijim odličjem sa najveće sportske smotre, ali falilo je nekoliko centimetara.

Bronza iz Rija će ipak ostati njen najveći uspeh na Olimpijskim igrama, a legendarni Dragutin Topić definitivno zna kako se ona sada oseća.

Topić je tokokom gostovanja na RTS-u načinio gest vredan divljenja, on je ustao u poklonio se Ivani Španović uživo u programu.

- Evo, da vaša emisija bude gledanija, ja ću sada da ustanem i da se poklonim Ivani Španović na svemu što se uradila u poslednjih 15 godina. Mi ćemo nju da pravimo od blata, kao i Novaka Đokovića i ostale- rekao je on na početku.

Topić je potom podsetio na teškoće sa kojima se velika šampionka suočavala uoči Olimpijskih igara.

- Svi znamo kako je ona došla tamo, u martu mesecu imala je ozbiljnu povredu, rupturu mišića, u aprilu je počela da trenira i uspela da dođe do Olimpijsklih igara. Njoj je najteže. Ona će da se bori s tim celog života- dodao je Topić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivana Španović

Nacionalni rekorder sa skokom uvis 2,38 rekao je da je nedostajalo malo sreće i da bi možda promenio samo jedan detalj u Ivaninoj pripremi za skokove.

- Ivana i ja nismo prijatelji, ona je generacija Emira Bekrića, ali s obzirom na moje iskustvo i broj medalja i broj nastupa na Olimpijskim igrama, mogu da kažem da je ona atletičar 'broj jedan' svih vremena u Srbiji i siguran sam da će izvući pouku. Falilo je malo sportske sreće. Ona ne mora da se vraća na put uspeha, ona je već na njemu... Da sam u stručnom timu, možda bih primetio da su u toj aklimatizaciji napravili mali propust, ali oni znaju šta rade- izjavio je legendarni atletičar.

Za kraj, poslao joj je i poruku: "Drži se Ivana, ne daj se!".

Topić definitivno zna kako se Ivana sada oseća jer je davne 1996. na Olimpijskim igrama u Atlanti ostao bez bronzane medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading