SLAVNA GLUMICA SE IZVINILA NOVAKU: Nisam znala o čemu se radi...

Autor:

Sport

03.08.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno i to neko da uradi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mnogi treba da slede njen primer.

Mnogo buke podiglo se zbog plasiranja lažne informacije o toma kako je srpski teniser Novak Đoković pametovao“ Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

Jedna od onih koji su odmah osuli paljbu po Đokoviću bila je i američka glumica Suzan Sarandon.

Koja se, uvedevši da je prevarena, izvinila Novaku zbog neopravdanih kritika.

Podsećanja radi, Novak je odgovarao na pitanje kako gleda na poduhvat da osvoji zlatni slem, odnosno sva četiri Grend slema uz Olimpijske igre.

Tada je Đoković rekao da sa time mora sam da se izbori, da se šampioni moraju nositi sa takvim pritiskom ako žele da dođu do cilja. Ipak, to je od strane inostranih medija shvaćeno krajnje pogrešno. 

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - napisala je Suzan.

 

 

Malo je onih koji su se izvinili Novaku nakon salvi uvreda koje su prosipali na njegov račun. Ovaj potez slavne glumice je svakako za svako poštovanje.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading