IPAK NIJE KRAJ: Milica Mandić će se još takmičiti!

Autor:

Sport

03.08.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatna srpska olimpijka otkrila kako stoje stvari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ima još vremena.

Najtrofejnija srpska tekvondistkinja Milica Mandić koja nas je i na ovim Olimpijskim igrama učinila ponosnim, osvojivši još jedno olimpijsko zlato oprostila se od daljeg učešća na Olimpijskim igrama. Ali, kako stoje stvari, ne i od profesionalne karijere. 

Naima, Milica je jutros, zajedno sa trenerom Draganom Jovićem i Tijanom Bogdanović koja se iz Tokija vratila sa osvojenom bronzom, gostovala u na TV K1 i otkrila svoje dalje planove vezane za tekvondo.

- Zaista, ovo je kraj Olimpijskih igara za mene. Jeste sledeći olimpijski ciklus kraći, ali obavezati se sada da naredne tri godine potpuno posvetim i sebe i porodicu pripremama za OI, nije realno. I kao žena u sportu osećam već i posledice napornih treninga i povreda - istakla je Mandićeva i dodala da nije sasvim kraj.

- Nisam se možda oprostila od nekih turnira u budućnosti, ali sve ću raditi po osećaju i dogovoru sa stručnim timom. Ako budem htela, radiću, ako ne, ovo će biti kraj, ne bih ništa da najavljujem unapred - zaključila je Milica Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading